O Dolinski

Sodobne hiše

Novi dom v stanovanjskih hišah Dolinska

Hiše z istrskim pridihom so moderno in estetsko zasnovane, tlorisi so sodobni in funkcionalni saj omogočajo najboljši izkoristek kvadrature in visoko kakovost bivanja. Tlorisna zasnova stanovanjske hiše je pravokotne oblike in je grajena v dveh etažah (P+M). Ob hiši je urejeno parkirišče za 3 osebna vozila.

Vse hiše imajo južno orientacijo. Kvalitetno osončeni bivalni prostori bodo napravili vaš dom še bolj prijeten za bivanje. Zunanje površine so namenjene sproščanju, druženju, vrtičkanju.

Pritlična etaža je razdeljena na shrambo z zunanjim vstopom, bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, wc z utilityem in manjšo shrambo ter izhodom na teraso in veliko travnato površino. Zaradi ugodne lege boste lahko bivanje na prostem izkoristili skozi pretežni del leta.

Mansardna etaža zajema spalni del- spalnica in 3 sobe, kopalnica za starše in manjša kopalnica za otroke. Zasnova spalnice zagotavlja funkcionalen in zračen prostor z veliko površino za shranjevanje. Velikost sob omogoča združevanje več funkcij, kar dovoljuje prilagajanje različnim potrebam, možno je razporediti delovni in ustvarjalni kotiček, veliko igralno površino in prostor za shranjevanje.

0
Stanovanjskih hiš
0
Parcela (m2)
0
Hiša (m2)
0
Zunanja površina (m2)
0
Parkirna mesta na hišo
Lokacija

V OKOLICI JE VSE,
KAR POTREBUJETE VSAK DAN

Nova stanovanjska soseska Modri gaj-Dolinska se nahaja na Dolinski cesti v Kopru (nad Hipermarketom). Enotno oblikovana soseska desetih enostanovanjskih hiš je umeščena na mirni lokaciji, sredi narave a hkrati v neposredni bližini mestnega središča z vso potrebno urbano infrastrukturo. Mirno in varno okolje predstavlja popolno bivalno okolje za mlade družine in odraščanje otrok. Lokacija, ki nudi na eni strani neposreden stik z naravo, na drugi pa bližino in hitro dostopnost do mestnega jedra, lahko zadovolji še tako zahtevne želje.